torsdag 25 maj 2017

Kärleksmums
4 ägg
6 dl socker
9 dl mjöl
5 tsk bakpulver
4 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
3 dl mjölk
300 gram smält smör
Glasyr
120 gram smält smör
7 dl florsocker
8 msk kallt kaffe
2 msk kakao
1 msk vaniljsocker
Gör så här

Sätt ungen på 175 grader
Smält smöret och låt de svalna
Vispa ägg och socker poröst
Rör i hop alla torrvaror i en bunke, Vänd försiktigt ner äggsmeten
Rör sist i mjölk och smör
Rör till en slät smet
Häll ut smeten i en smord långpanna. Eller med bakplåtspapper och grädda i ungen i 15 – 20 minuter
Forsätt med glasyren
Smält smöret och rör i de andra ingredienserna till en slät smet.
Låt både kakan och glasyren svalna något. och bred sedan över glasyren över kakan och strö över kokos eller karamellströssel och skär sedan i rutor och servera den



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar