3 ägg
3 dl socker
3 dl vetemjöl
3 tsk bakpulver
1,5 dl kallt vatten

Smörkrämsglasyr
150 gram smör
1,5 dl socker
2 äggulor
3 tsk vaniljsocker
Gör så här:Vispa ägg och socker poröst, tills det blir vitt.
Häll i det kalla vattnet, rör om försiktigt tills det blandas.
Blanda bakpulver och mjöl ordentligt och vänd ner det i smeten.
Häll i en rund springform eller i långpanna, jag bröade min springform som är 24 cm i diameter och använde den. Jag ville att min kaka skulle bli ganska hög, men om man använder långpanna blir den lite lägre då långpannor brukar vara större. Det där är en smaksak.
Grädda i ugn, 175 grader, i ca 20-25 minuter. Känn med en sticka, den ska vara torr.
Ta ut kakan och låt svalna.
Blanda alla ingredienser till krämen och koka den på svag värme. Rör hela tiden så att det inte bränner fast. Låt småkoka i några minuter och låt sedan svalna. Den behöver inte vara helt kall men jag väntade i 5-10 minuter. Bred ut krämen över kakan och strö sist på kokos.