fredag 29 september 2017

Vaknar till en solig lördag

I går var en sån jobbig eftermiddag och kväll.  Denna veckan fick jag äta antibiotika för urinvägsinfektion de gick bra magen tålde den ok, så veckan rullade på och fredagen kom. Då hände något märkligt med psyket. Jag har haft ont i min handled i veckan men i går gjorde så djävulskt ont under dagen men hade handledsskydd men i vissa lägen gjorde de ont.

Åkte till apoteket och köpt zon salva. Vi får hoppas de hjälper men annars får jag kontakta vårdcentralen igen.

Är så less på min värk funderar på be om få utredas för  reumatisk värk kan vara något sådant i handen. Jag känner av i min vänsterhand mellan varven att de gör så ont  särskilt när de är väderomslag. På sommaren när de är 25  till 30 grader varmt mår jag som bäst i kroppen har ingen värk någonstans men när de går mot höst så kommer.

Inte nog med då så på kvällen när jag käkade så lossnade min  konstgjorda tand som jag har satt dit för något år sen. Då kände  jag mig så  skit kan jag lova då ville jag gå lägga mig för resten av kvällen.
 Jag tröst åt godis i stället. Så nu blir de ringa tandläkaren på måndag och kolla tanden och sätta dit den sen har de även gått en flis på andra sidan. De går ingen bra nu.

Tur man har en gosig katt eller några till och gosa med när de blir jobbigt. åh vad jag saknar hund ibland men de har vi inte råd med nu. Men de kommer säkert bli en sen lite längre fram


men jag känner mig piggare idag ändå men har värk i handen och sen fick jag mens också.
 jag sov till  7.30 de var skönt man blir trött av krångel med kroppen  och antibiotika man äter med.
 men de är tur att man får vakna upp till en strålande sol och solen ska vara hela dagen.

 Idag ska jag städa och ta de lugnt mellan varven . Vila och må bättre.

 Hoppas ni orkar läsa mitt gnäll inlägg.

 kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar