torsdag 19 oktober 2017

Sjukhusbesök

I tisdags var de dags för läggas in på sjukhuset jag skulle göra gastro och koloskopi under narkos. men lades in en dag innan för dricka  4 liter kontrastvätska men fick i mig 3 ½ de sa stopp sen.
Så jag skulle vara fastande fick ej äta eller dricka något annat under denna tid. jag gjorde så de fick ta tid kunde inte dricka en liter i timmen som man helst ska göra för då skulle jag kräkas upp så jag tog de väldigt långsamt de tog  10 timmar att få i sig 3 ½ liter kan jag säga. men tarmen blev ju ren och de kunde se när de gjorde koloskopin.

på onsdag morgon fick jag byta om till sjukhusrock och fina nätbyxor. Sen rullades jag  ner till operation.  jag fick vänta   en stund innan läkaren kom och skulle söva mig.  Attans vad kallt de är på operationssalen.

Läkaren fråga mig om jag kände något när de hade lagt bedömning nä sa jag. sen vaknade jag upp att jag var på uppvaket.  Så man minns inget.   Jag mådde rätt bra efter narkosen.  Natten mellan tisdag och onsdag sov jag max 3 timmar.  Så idag är jag hemma för sova ikapp.

 Läkaren ringde mig igår och berättade att jag har magsår och ulculös kolit men de sista var inte säkert men provsvar kommer om fyra veckor. Jag fick omeprazol mot magsår som jag ska äta sen ska vi göra en ny gastro och den kommer vara under narkos. Så skönt att man får de under narkos annars gör jag inte detta.

 De känns skönt att de har hittat orsaken till blodbristen jag fick de är pga magsår/ulculös kolit.
Nu kan man gå vidare med detta.

Idag ringde jag in till vc om min handled har ont i den har haft de i drygt 2 månader så jag fick en tid idag kl 13 så får vi se vad som händer sen.

Jag är så  less på all skit man får nu de ena avlöser de andra. De blir väl bra till slut.  men nu behöver jag inte äta järntabletter på ett tag i iallafall skönt de.

De är så jobbigt med allt som kommer men tur man kan jobba i iallafall. De är verkligen bra för då kommer man ut och  får tänka på annat trivs så bra på mitt jobb med goa kollegor.


Jag fick eget rum och egen toa de var så skönt att man fick de  och få vara ifred.

Slappar framför tvn har inte mycket annat att göraSen var de dags att drickaEn nål i armen för narkosen. Tur man inte är spruträdd och sen går de ganska bra och sticka mig.


1 kommentar:

  1. Så skönt att allt gick bra! Ja, visst är det jobbigt, när allt bara avlöser varandra. Man hinner inte andas ut så kommer nästa. Men skönt att de tar dina besvär på allvar och kollar upp det! och skönt att du fick ett eget rum! Jag är inte heller spruträdd, men svårstucken! :D

    // Kram

    SvaraRadera