söndag 25 februari 2018

Solig och kylig söndag

Då var denna helgen åter igen slut de bara rullar på helgerna fast vi inte gör något speciellt, vi gör de vanliga plocket här hemma. Sen har Stefan sågat ner träd och idag har vi stått vid vedsågen och sågat tunna grenar och de var kallt och de blev klart i allafall.

Sen körde vi in två stora kärror med ved också sånt som vi måste göra skönt när de är gjort. De känns ändå som vi har fått gjort en del fast vi har tagit de lugnt.

 Idag har jag bäddat rent i våra sängar de är så skönt och krypa ner i  renbäddat när man är nyduschad

 Denna högen blev de men de blev ännu större sen. De är så himla ljust ute nu och dagarna blir allt längre och längre och de gillar vi. Nu känns de som jag har kommit in i en bloggperiod igen. men de svåra är tycker jag är att hitta på bra rubriker . Sen har jag en förmåga och börja många meningar med så de måste jag få bort. Får försöka hitta andra ord  men de är svårt.  

Kvällsmat idag blir hemmagjord lasagne de är gott och  med en god sallad till. Nu blir de slapp i soffan framför tvn resten av kvällen och säkert tidigt sänggång även om jag har sovmorgon i morgon.
 Sen  tycker jag de är svårt när man ska avsluta ett inlägg hur avslutar man inlägg ni får gärna komma med tips på de ni som läser min blogg.

 Kram ha en fortsatt trevlig söndag kväll


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar