lördag 17 mars 2018

Lördag igen

Hej vänner denna veckan har jag inte haft lust och blogga de har inte riktigt blivit så.
I veckan har jag jobbat på som vanligt ena dagen var jag hos gyn för att  göra en kontroll och då passade hon på att ta ett cellprov när jag ändå var där. Så de var skönt att ha gjort det

Idag är de lördag och de är soligt och fint ute, Jag kommer göra de vanliga vardagsplocket som alltid samt städa undan de som inte orkas med på veckorna.


När jag åker till jobbet på morgonen nu är de så ljust och skönt att man inte ens behöver ha helljus på bilen . Man märker att dagarna blir ljusare och längre de är så härligt.

I går var de 3 år sedan jag började jobba på mitt jobb som frukostvärdinna och oj vad tiden har gått fort sen dess. Det har hänt massor med mig sen dess även om jag har diverse problem med kroppen som artros i handen och problem med ryggen och magen så mår jag annars ok.  Jag mår som sämst i kroppen när de är väderomslag  då blir jag stelare och  händerna märker jag att de är sämre grepp och jag  tappar lätt grejor. Men  de går man lär sig leva med det.

Men de är jobbigt med värk i kroppen och man har bra och dåliga perioder.  Men  jag är inne i en bra period nu känner jag även om man har värk till och från.

 Ni får ha en bra lördag och helg. kramen vänner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar