lördag 3 mars 2018

Sköna Lördag

Hej Vänner här kommer en liten uppdatering från veckan som gått.

I tisdags åkte jag till läkaren för då hade jag en andra gång haft vad jag trodde gallbesvär, jag vaknade på natten med kramper som först kom smygande och sen blev värre och värre. jag fick frossa och  ville kräkas men de blev inte så.

När jag väl kom till läkaren så fick jag förklara mina symtom och han sa då eftersom jag har ätit omeprazol under en längre tid och sen slutat tvärt. Kunde man få dessa kramper och nu fick jag börja med omeprazol igen  varje dag fram till söndag och sen varannan dag i några veckor för sen sluta.

Man kan alltså inte bara sluta tvärt med omeprazol eftersom kroppen vänjer sig och den informationen missade min läkare  tala om för mig när jag hade gjort gastron. Men nu vet jag de alla falla, jag mår bättre i magen nu  och de är skönt de.

 I torsdags var de dags för arbetsterapin med min hand, jag fick nya övningar och nya skydd som jag ska ha vi lätt aktivitet ett som är lite mindre än de andra. Sen ska jag tillbaka om en månad. För uppföljning och forsättning.

Jag pratade även med  henne om mina ryggbesvär då sa hon jag skulle ta kontakt med sjukgymnastiken och de gjorde jag så dit ska jag på torsdag och få hjälp och få ryggen lite starkare.
 Skönt att man kan få hjälp med det också.  De är inte  bra och träna själv för då kan man göra de värre utan de är bättre att  gå till de som kan sånt så man får rätt övningar som hjälper en på rätt sätt.

Stefan håller på och sågar stockar


Cesar ligger på sin favorit plats i köket

Här är två par tofflor jag har gjort de röda orangea är tovade och de andra är stickade i en annan modell båda är otroligt lätta och göra. man behöver inte tänka såna arbeten gillar jag göra med jämna mellanrumSen har jag kört in 2 stora kärror med ved i källaren vi slänger in veden i de fönstret som är  där.  


Kram på er alla ha en fortsatt bra lördag och helg 


1 kommentar:

  1. Så skönt att det inte var gallsten!
    Vilka härliga bilder! Önskar vi hade så lite snö också!

    // Kram

    SvaraRadera