söndag 22 april 2018

Solig och sjuk helg

De  har varit en mycket solig och blåsig helg men för min del har jag varit sjuk.  De var så att jag tog en cykeltur i torsdag i kortärmad tröja de var så varmt och skönt sen blåste de en del på vissa sträckor så jag fick motvind. På fredagen kände jag att de var uvi på gång och på kvällen fick jag lägga mig halv sju mådde inte alls bra.

Jag hade 38 graders feber de är mycket för mig då jag har låg temp i vanlig fall då ligger jag på 36 så jag känner av feber när jag kommer närmare 37.5 och upp.

På fredags natten vaknade jag flera gånger och var så torr i munnen drack massor med vatten. fick ta Alvedon var svettig. och de sved när jag kissade. Men i dag söndag är de nästan helt bort har druckit citron vatten hela helgen.

Idag söndag känner jag mig mycket bättre och de är tur att jag har sovmorgon i morgon så då kan  kanske jobba. jag börjar inte för än kl 14.15- 19.30.

 Idag har jag bytt lakan i sängen och ska damma av och dammsuga övervåningen. Vårt sovrum är så dammigt de är en riktigt dammsamlare. våra nattduksbord ska vi inte tala om de samlar dam.

Idag ska jag försöka städa i kapp i går tvättade jag lite fönster jag tvättade de på stora trappen där vi brukar sitta på sommaren  de är så mysigt och sitta där på sommaren .


jag älskar krokus på våren de  är så fina blommorInga kommentarer:

Skicka en kommentar