onsdag 4 juli 2018

Shopping på Ikea och A6 I Jönköping

I måndags drog vi i väg till Jönköping för att shoppa lite granna, vi skulle till Ikea och köpcentret A6 de var ganska lugnt och inte mycket folk.  Sen gick vi en massa under hela dagen.

Vi handlar lite nya matlådor och lite nya doftljus och nya ugnsformar mm. Ikea är stort, vi hittade en de fina möbler som man ville ha här hemma. De fanns massor med smått och gott där inne

Sen var vi också inne på tändsticksmuseet de var intressant och se otroligt vad stora maskiner de var förr som gjorde allt detta

Sen hade vi bokat ett hotell rum för en natt för vi kände vi skulle aldrig orka med och gå allt på en dag sen var de skönt och få komma bort en natt med.

 Hotellet hette First Hotell. De var helt ok    vi fick ett pytte litet rum på 15 kvm. med räckte för oss sen bokade vi rummet  2 dagar innan vi skulle åka vi fick betala 895 kr de var billigt för 3 personer.

 Sen fick man ju  också äta den efterlängtade hotellfrukosten som alltid är god.
 De blev både äggröra, bacon  och en våffla och en massa annat smått och gott


Så här såg hotellet ut


och rummet rätt så mysigt

Vår fina utsikt från rummet
TändsticksmueesetSofia kyrkan den var så vacker på utsidan

 Så blev de kinesmat till lunch

På kvällen åt vi på Pizza Hut


Denna lådan får man med sig hem om man inte orkar pizzan


 FrukostbuffeenOch detta handlade jag på Ikea  Nu blev de ett långt inlägg men med mest bilder Ni får ha en bra dag i värmen För den forsätter här och vi får inget regn utan bara varmt och varmt . De är visserligen skönt men de är lite jobbigt. Men vi behöver  massor med regn. 

  kramar

1 kommentar:

  1. Så roligt att få komma ut! Hotellfrukost som är så gott! Verkar ha varit en trevlig tur.
    // Kram

    SvaraRadera